Winnaars prijsvraag fototentoonstelling Zang en Vriendschap

Tijdens de fototentoonstelling “Diessen vroeger en nu” die bij gelegenheid van het 60-jarig bestaan van Zang en Vriendschap twee weken in Hercules te bezichtigen was, was er een prijsvraag voor de leerlingen van groep 5 t/m 8 van de Diessense basisschool. Veel kinderen hebben hieraan meegedaan. Er waren tien kinderen die alle vijf vragen goed hadden beantwoord. Zij wonnen allemaal een prijs. Op donderdag 20 oktober werden de prijzen in Hercules uitgereikt.
Dit waren de winnaars: Janne van Oort, Merel Bruurs, Roos Donkers, Niek van Korven, Jochem van Hulten, Lisa van Haasteren, Robin de Graaf, Stefan van Sprang, Britt Geerts.

Zij kregen allemaal een speelgoedbon ter waarde van € 5 van Top 1 Toys. Uit de tien winnaars werd één hoofdprijs getrokken door Cor Vennix, de directeur van de basisschool. Lola Vingerhoets was de gelukkige. Zij kreeg een speelgoedbon ter waarde van € 20.
Op bijgaande foto staan de tien winnaars, geflankeerd door Olga de Kok en Harrie van Nieuwkuijk, twee bestuursleden van Zang en Vriendschap.